no-img
پایان نامه مهندسی صنایع و نگهداری و تعمیرات

دانلود پایان نامه اثرسطوح مختلف پودر شلغم بر عملکرد وبرخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی - پایان نامه مهندسی صنایع و نگهداری و تعمیرات


پایان نامه مهندسی صنایع و نگهداری و تعمیرات

ادامه مطلب

دانلود پایان نامه اثرسطوح مختلف پودر شلغم بر عملکرد وبرخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی


چکیده

این آزمایش با استفاده از 280 قطعه جوجه نر سویه راس در قالب طرح آماری کاملا تصادفی با 7 تیمار و 4 تکرار و (10 قطعه جوجه در هر تکرار) در شرایط پرورش در بستر انجام گرفت. تیمارهای آزمایشی شامل تیمار شاهد (بدون پودر شلغم) و تیمارهای حاوی 2، 4، 6، 8، 10و 12 درصد پودر شلغم بودند. بر اساس نتایج بدست آمده، مصرف خوراک در کل دوره و دوره پایانی اختلاف معنی دار آماری داشت (05/0> p)، اما در دوره آغازین و رشد اختلاف معنی داری بین تیمارها مشاهده نشد (05/0<p). بیشترین مصرف خوراک در کل دوره مربوط به تیمارهای 7، 5، 6 و 4 بود که این تیمارها بیشترین مصرف خوراک را به لحاظ آماری به خود اختصاص دادند. ضریب تبدیل خوراک در تمام دوره ها بین تیمارهای مختلف اختلاف معنی داری داشت (05/0> p). بهترین ضریب تبدیل مربوط به تیمار 7 با مقدار (71/1) و بدترین ضریب تبدیل را تیمار شاهد با مقدار (24/2) به خود اختصاص دادند. افزایش وزن بدن نیز در دوره آغازین، رشد، پایانی و کل دوره اختلاف معنی داری نشان داد (05/0> p). براساس نتایج بدست آمده از این آزمون تیمارهای آزمایشی اثر معنی داری بر روی صفات بازده لاشه، درصد نسبی ران، سینه و چربی شکمی داشتند (05/0>p). نتایج حاصل از تجزیه واریانس داده های مربوط به تیمارهای آزمایشی بر خصوصیات لاشه نشان داد که استفاده از پودر شلغم در جیره جوجه های گوشتی بر صفت بازده لاشه تأثیر معنی داری دارد (05/0>p)، به طوری که تیمارهای 5 و 7، نسبت به تیمار شاهد، بهترین بازده لاشه را نشان دادند. همچنین صفت درصد نسبی ران در تیمار‌های آزمایشی اختلاف معنی داری نشان داد (05/0>p) و تیمار حاوی 12درصد پودر شلغم بیشترین درصد نسبی ران را به خود اختصاص داد. در مورد صفت درصد نسبی سینه اختلاف معنی داری بین تیمارهای آزمایشی مشاهده گردید (05/0>p) و تیمار حاوی 10درصد پودر شلغم بیشترین درصد نسبی سینه را داشت. استفاده از پودر شلغم در جیره جوجه های گوشتی اثر معنی داری برروی صفات درصد نسبی پشت و گردن، بال، کبد و قلب نداشت (05/0 <p). اثر تیمار‌های آزمایشی بر چربی محوطه شکمی معنی دار شد (05/0>p) و تیمار 5 با مقدار 26/5 درصد کمترین میزان چربی را دارا بود. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که استفاده از پودر شلغم باعث بهبود عملکرد در جوجه های گوشتی می‌گردد.

فهرست مطالب

   عنوان                                                                                                                          شماره صفحه

 

مقدمه و اهداف1

1- مقدمه2

2- اهداف4

فصل اول5

مروری بر ادبیات پژوهش5

1-1- اهمیت تولید گوشت طیور6

1-2- تغذیه طیور6

1-3- مواد مغذی موجود در جیره طیور7

1-3-1 انرژی7

1-3-2 پروتئین7

1-3-3- ویتامین‌ها8

1-3-4- مواد معدنی8

1-3-5- افزودنی‌های خوراکی9

1-4- آنتی‌بیوتیکها9

1-4-6-1-اسیدهای آلی19

1-4-6-2- پروبیوتیک20

1-4-6-3- پریبیوتیک21

1-4-6-4- گیاهان دارویی22

1-5- شلغم27

1-6- خون29

1-6-1- بیوشیمی خون30

1-6-3- انتقال کلسترول در بدن31

فصل دوم27

داده ها و روش شناسی پژوهش27

2-1- مشخصات واحد آزمایشی28

2-2- آماده سازي سالن29

2-3- جوجه‌های مورد آزمایش31

2-4- پن بندی و تیمارهای آزمایشی31

2-5- دانخوری و آبخوری32

2-6- نور، تهویه و رطوبت سالن32

2-7- دمای سالن33

2-8- برنامه واکسیناسیون33

2-9- مدل آماری طرح34

2-10- شاخص های مورد اندازه گیری34

2-11- صفات مربوط به لاشه36

2-12- نمونه گیری و آنالیز‌های خونی38

2-13- آنالیز پودر شلغم38

فصل سوم49

شایسته‌های پژوهش،49

بحث و نتیجه‌گیری49

3-1- مصرف خوراک، افزایش وزن و ضریب تبدیل خوراک50

3-2- اثر تیمارهای آزمایشی بر وزن نسبی برخی از اجزا لاشه57

3-3- فراسنجه ها ی خونی در سن 35 روزگی65

3-4- فراسنجه های خونی در سن 42 روزگی68

3-5- نتیجه گیری نهایی73

3-6-پیشنهادات75

فهرست منابع70

[purchase_link id=”1366″ text=”خرید” style=”button” color=”blue”]



موضوعات :
پایان نامه

درباره نویسنده

esmaeil 636 نوشته در پایان نامه مهندسی صنایع و نگهداری و تعمیرات دارد . مشاهده تمام نوشته های

مطالب مرتبط


دیدگاه ها


پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *